Neix social.cat, el primer portal digital de l'acció social a Catalunya

Des de desembre de 2009, social.cat és el portal web que vol convertir-se en referent de la acció social a Catalunya, recollint les novetats informatives del sector i donant veu a diverses persones vinculades al treball social.

Aquest projecte està impulsat per la Xarxa Digital Catalana (Xadica), una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu promoure projectes digitals en tots els sectors de la nostra societat. Rep el suport del Departament d'Acció Social i Ciutadania i La Caixa, i neix amb la finalitat de convertir-se en un punt de contacte entre les entitats que treballen en el sector, les administracions i les persones que requereixin aquests serveis.

Amb la voluntat d'explorar les possibilitats que ofereix Internet per aconseguir aquest fi, el portal neix integrat amb diverses xarxes socials. Podem seguir les últimes informacions pel facebook, seguint el seu perfil de twitter o subscrivint-nos als seus RSS. Però a part de mantenir-nos a la última, social.cat també vol fomentar la reflexió a través de la secció d'opinió, i treballar temes amb més profunditat a través de les seccions de reportatges i bones pràctiques.Comentaris


No hi ha cap comentari


Fes un comentari!

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal